uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    3 червня – Всесвітній день велосипеда
    03 Червня 2022

    3 червня – Всесвітній день велосипеда!

    Під час війни багато автомобілістів зіткнулись з дефіцитом та подорожчанням пального. Тож багато хто задумався про альтернативний транспорт, який не потребує ні бензину, ні дизелю, і це – велосипед.

    Попит на велосипеди значно виріс з початку війни. Адже тимчасовий друг не тільки довезе до пункту призначення, а ще й додасть здоров’я та гарного настрою.

    Отже, як вибрати велосипед, поки авто стоїть у гаражі чи на парковці?

    – По-перше, ровер повинен бути комфортним саме для вас. Слід враховувати ваш зріст, звернути увагу на вагу самого велосипеда та для якої маси тіла він підходить.

    – Краще обирати великі колеса – від 26 до 29 дюймів – вони забезпечують більшу швидкість та кращий накат після припинення руху педалей. Завдяки великому діаметру такі колеса також забезпечують більший комфорт при їзді бездоріжжям.

    – В умовах війни краще обирати шини з грубим протектором, адже після ракетних обстрілів будівель та вулиць дуже легко пошкодити шини.

    – Обов’язковим аксесуаром для поїздки на роботу та у справах на ровері є багажник. Зазвичай його можна придбати окремо та встановити на свого «залізного коня». Є багато варіацій: з додатковою корзиною, для перевезення дітей тощо.

    – Зверніть увагу на сидіння. У багатьох базових комплектаціях сучасних велосипедів воно вузьке та тверде, тож краще відразу замінити його на м’якше та ширше.

    Війна обов’язково скінчиться (нашою Перемогою!), економічна і паливна кризи будуть подолані!

    Більшість автомобілістів повернуться до своїх автомобілів, але і тоді не варто закидати велосипед у дальній куток. Адже велосипед – це не тільки транспортний засіб, але й відмінний вид відпочинку та спорту, якого нам бракує при сучасному темпі життя.

    💙 💛