uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Автобренди, що продовжують працювати у росії
    26 Травня 2022

    Триває 92-га доба з моменту агресивного вторгнення росії в Україну і війни проти українського народу, війни проти європейських цінностей і ключових засад демократії.
    Сотні відомих світових компаній припинили співпрацю з РФ  і таким чином показали, що не готові фінансувати державу-агресора.
    Але є компанії, які не покинули російський ринок і повністю або частково продовжують вести бізнес на території країни-агресора.

    Сьогодні хочемо розповісти про автобренди, які ще працюють з росією, незважаючи на санкції та проблеми з логістикою.
    Переважно це автовиробники Китаю та Кореї.

    Geely Motors
    Китайський бренд автомобілів Geely Motors продовжить працювати на російському ринку, йдеться в офіційному повідомленні прес-служби. Компанія спростувала чутки про те, що залишає ринок росії, які поширилися в мережі.
    Haval
    Ще один великий гравець з Піднебесної, Haval, продовжує діяльність в РФ: компанія має підприємство в тульській області, де випускають кросовери F7, F7x і Jolion, а також позашляховик H9.
    Chery
    Chery також продовжує працювати у росії, в салонах є практично всі моделі.
    Окрім того, дистриб’ютор автомобілів марки Chery в росії анонсує відкриття продажів у офіційних дилерів марки повнопривідного 7-місного кросовера TIGGO 8 PRO MAX.
    Kia
    Корейська компанія Kia не робила заяв про припинення діяльності. Втім, раніше виробництво на заводі в Петербурзі, де випускаються Kia Rio, було припинено через брак комплектуючих.

    Що може зробити кожен з нас?
    Заходьте на офіційні сторінки компаній, які продовжують працювати в росії, і пишіть у коментарях до їхніх постів, що вони фінансують війну — закликайте перестати фінансувати країну-агресора.

     Разом до Перемоги! 💙 💛