uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Держекоінспекція підтвердила якість Shebel
    29 Листопада 2021

    Державна екологічна інспекція провела планові перевірки характеристик продукції (автомобільних бензинів та дизельного палива) на з АЗС Полтавської області. В ході перевірки на АЗС Autotrans були відібрані зразки автомобільних бензинів (в тому числі Shebel 92) і дизпалива та направлені до незалежної акредитованої лабораторії ТОВ «Інспекторат Україна» для проведення випробування (експертизи), щодо якості даних нафтопродуктів та відповідності Технічному регламенту.
    Відповідно до протоколів випробувань, наданих незалежною акредитованою лабораторією – всі автомобільні бензини та дизельне паливо, які реалізуються на АЗС Autotrans, повністю відповідають вимогам Технічному Регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив затвердженого постановою КМУ від 1 серпня 2013 року № 927.
    Детальніше: https://centrreg.dei.gov.ua/posts/481

    Для інформації:
    Група компаній Autotrans (Полтава) працює на ринку нафтопродуктів та скрапленого газу з 1999 р. Мережа компанії нараховує 38 АЗС і АГЗП.
    Мережа АЗС Autotrans є авторизованим представником Shebel з реалізації бензину Shebel 92.

    ТОВ «Інспекторат Україна» – офіційний представник BureauVeritasGroup – світового лідера з надання послуг тестування, інспекції, сертифікації.
    Співпраця з Bureau Veritas / Inspectorate – всесвітньо визнана гарантія якості і надійності результатів.