uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Драйв початківця
    17 Грудня 2021

    З якими відчуттями ви вперше опинилися за кермом?

    Мабуть, для досвідченого водія ця тривога давно в минулому, і тепер ви можете допомогти початківцю. Ця пам’ятка стане в пригоді:
    – Огляньте автівку разом: зовнішній стан, стан двірників, фар, тиск у колесах, цілісність вікон.

    – Зробіть екскурсію по салону: покажіть, в якому стані все має бути до початку руху, як налаштувати собі сидіння і кермо, щоб було зручно, перевірте положення трансмісії, керма і ручного гальма.
    – Увімкніть разом двигун. Обговоріть індикацію основного табло та протестуйте підключення смартфону до аудіосистеми авто.

    – Почніть рух разом. Вийдіть на дорожню смугу, дотримуйтесь дозволеної швидкості та постійно контролюйте ситуації в дзеркалах.

    – Нагадуйте про дистанцію та простір для маневру, як це дозволяє реагувати на неочікувані ситуації.

    З часом перелік на перевірку зростатиме, виникнуть питання про те, як постійно читати знаки та розмітку, як передбачати рухи попередніх машин, робити обгін і підвищувати швидкість.
    Але спочатку радимо зосередитись на виїздах у спокійних районах на низькій швидкості. Почніть з вихідних і продовжуйте в вечірню годину в будні. А також обирайте маршрути в мальовничій місцевості. І не забувайте – пасок має бути пристебнутим у всіх присутніх у салоні.