uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Герої не вмирають
    07 Липня 2022

    26 червня, захищаючи Україну, загинув Євген Черниченко, апаратник хімводоочищення дільниці тепловодопостачання Шебелинського відділення з переробки газового конденсату і нафти (Укргазвидобування, Shebel).
    Євген вже не вперше приєднався до лав ЗСУ. Цього року він знову вдягнув однострій та взяв у руки зброю, аби дати відсіч ворогу. Захищаючи Харківщину, отримав смертельне поранення від вибухового пристрою.
    На Шебелинському заводі Євген працював з 2016 року. Він завжди прагнув справедливості, був готовий захистити слабшого. Колектив заводу пам’ятає його як товариського, позитивного, добросовісного колегу.
    «Кожне відібране війною життя – це непоправна втрата для країни і для нашої нації. Але найбільш болісно втрачати молодь, яка, жертвуючи власним майбутнім, свідомо стає на захист рідної землі. Нам дуже не вистачатиме Євгена, його оптимізму та щирості. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого», – сказав Юрій Роговий, начальник Шебелинського відділення з переробки газового конденсату і нафти.
    Вічна слава Герою!