uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Герої не вмирають!
    22 Червня 2022

    Сьогодні, 22 червня, відзначаємо День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.
    У цей день 81 рік тому розпочалася німецько-радянська війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця. Схиляємо голови у скорботі і шані перед їх жертвою заради миру і свободи!

    На жаль, сьогодні війна знову прийшла в Україну. Знову палають у вогні міста та села і гинуть люди.
    11 червня на фронті загинув наш співробітник Ігор Новіков, провідний фахівець відділу охоронної діяльності та співпраці з правоохоронними органами Управління з переробки газу та газового конденсату (Укргазвидобування, Shebel). Ігор з перших днів повномасштабної війни захищав нашу країну на передовій. Життя захисника обірвалося внаслідок підриву на ворожій протипіхотній фугасній міні, використання якої заборонено міжнародними договорами.

    «Наші воїни кожного дня докладають неймовірних зусиль, аби дати нам можливість працювати та боронити енергетичний фронт. На жаль, за це доводиться платити занадто високу ціну. Ігор віддав власне життя заради нашого майбутнього. Ми будемо робити все можливе, аби зберегти світлу пам’ять про нашого захисника, сумлінно працювати, робити нашу країну кращою. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого», – сказав Віктор Хруленко, директор УПГГК.

    Пам’ятаймо всіх тих, хто захищав та боровся за Україну, хто віддав своє життя у Другій світовій війні та війні з російським агресором.
    Герої не вмирають!