uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Обирайте Šhebel: відтепер національний виробник на стелах Овіс
    19 Квітня 2021

    Харківська мережа автозаправних станцій Овіс позначила бренд Šhebel на цінових стелах, заправних пістолетах та паливороздавальних колонках своїх АЗС.

    «Овіс» є одним з лідерів за рівнем довіри споживачів серед АЗС Харківщини. Наразі компанія проводить ребрендинг автозаправних станцій, щоб відповідати очікуванням споживачів не лише щодо якості пального, але й сервісу та зовнішнього вигляду. В рамках цього проекту і було реалізовано рішення щодо маркування пального Šhebel на АЗС Овіс.

    «Овіс реалізує пальне Šhebel вже понад три роки. – коментує директор з розвитку мережі Руслан Смирнов. – Шебелинський завод розташований поруч – у Харківській області. Але ключовим фактором для співпраці стала не зручна логістика, а гарантія якості. Ми довго придивлялися, перевіряли, відслідковували відгуки наших клієнтів. Навіть на завод їздили, щоб на власні очі побачити, як проходять виробничі процеси та робота лабораторії з якості нафтопродуктів. Спочатку для експерименту брали пробні партії пального, наразі ж працюємо за річними контрактами. Спостерігаємо зростаючий інтерес споживачів до вітчизняного пального».

    «Ми продовжуємо працювати над тим, щоб кожен український водій мав можливість заправляти якісне українське пальне, – додає Сергій Федоренко, директор з комерційних питань Укргазвидобування (дивізіон Нафта). – Šhebel – це гарантія якості пального на кожному етапі виробництва та реалізації. Завдяки співпраці з Овіс тисячі наших автомобілістів отримали можливість заправляти Šhebel та переконатися у цьому».

    Овіс – це мережа з 51 АЗК у Харкові, Харківській, Сумській та Полтавській областях. Мережа Овіс реалізує всю лінійку пального Šhebel: бензини Šhebel 92, Šhebel 95, дизельне пальне Šhebel та скраплений газ Šhebel LPG.