uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Сервіси підтримки
    11 Квітня 2022

    Якщо ви чи ваші близькі зараз шукають підтримки, розради чи нових можливостей, спробуйте щось із нашого переліку.

    Усі ці сервіси або повністю безкоштовні, або мають класні безкоштовні опції.

    Бот @HandyFriendsBot

    Бот у Viber та Telegram, який допомагає переселенцям влаштувати життя за кордоном. Handy орієнтує щодо доступного житла, шкіл, лікарень та інших установ у 44 країнах світу. Вам регулярно надсилатимуть дайджести корисних посилань, а після допомоги допоможуть повернутися додому.

    Посилання на бот в Телеграм або Вайбер: https://url.friends.handy.ai/viber/xqHmrhttps://url.friends.handy.ai/telegram/xqHmr

    Додаток Obimy

    Якщо ви зі своїми рідними, близькими чи друзями опинилися в різних куточках країни чи світу, у вас усе одно залишається можливість обійматися.

    В Obimy користувачі займаються саме цим. Цілуватися теж можна! Так, це лише цифровий додаток, але у важкі часи він допомагає відчути присутність важливих людей

    Сервіс для пацієнтів Helsi

    На цій платформі під час війни можна отримати безкоштовну консультацію по відеозв’язку. Консультують і з державних лікарень, і з приватних. Кваліфікацію усіх лікарів підтверджує МОЗ та Національна система ЕСОЗ.

    Платформа BlaBlaCar

    Сервіс запустив безкоштовні поїздки до кордону України. Якщо ви хочете підвозити людей, заповніть волонтерську анкету на сайті, а вас зможуть знайти за позначкою волонтера у розділі карпулінгу.

    Платформа Projector

    5000 жінкам в евакуації дають можливість безоплатно засвоїти креативні або IT-спеціальності, щоб після перемоги відкрити для себе нові горизонти професійного зростання. На учасниць чекають 10 інтенсивних курсів і кар’єрна підтримка. Реєструватися можна тут: https://cutt.ly/yFazC8U

    Платформа і додаток Teplo App

    Український сервіс психологічної допомоги в чаті зараз безкоштовно опрацьовує запити стосовно війни. Вам слід заповнити анкету, а програма запропонує трьох психологів на вибір. Психологи відповідають не миттєво, але регулярно і розгорнуто.

    Бережіть себе та своїх рідних!