uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Shebel підбив річні підсумки програми контролю якості пального на партнерських АЗС
    02 Грудня 2021

    За рік роботи (з листопада 2020 року по листопад 2021 року) мобільна лабораторія з контролю якості нафтопродуктів Shebel здійснила 44 відбори проб пального на 22 АЗС, які здійснюють роздрібну реалізацію нафтопродуктів під брендом Shebel. Перевіряли пальне мереж АЗС UGO, КЛО, Автотранс, ЗОГ, Parallel, NEFTEK, Овіс, ВОСТОКГАЗ, Eurogreengas та БРСМ в шести областях України: Харківській, Сумській, Київській, Полтавській, Запорізькій та Дніпропетровській.

    «Наша мета як виробника – забезпечити комплексний контроль якості пального Shebel: від виробництва і до заправного пістолета. Ми повинні бути упевненими, що наші споживачі отримують справді якісне пальне із заводськими характеристиками», – зазначив директор з комерційних питань АТ «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

    Окрім перевірки АЗС мобільна лабораторія здійснює контроль якості нафтопродуктів у внутрішніх автозаправних пунктах виробничих підрозділів групи компаній Нафтогаз. Також надаються послуги з досліджень якості нафтопродуктів стороннім споживачам.

    Довідково:

    Шебелинський НПЗ (Šhebel) — один з двох нині діючих нафтопереробних заводів в Україні. Його потужність становить близько 500 тис. тонн переробки сировини на рік. Завод веде свою історію з 1960 року. У 2015-2018 роках було реалізовано наймасштабнішу за останні 20 років модернізацію, завдяки чому вдалося здійснити перехід на випуск продукції виключно стандарту Євро 5. З 2018 року пальне виробництва Шебелинського НПЗ реалізується на ринку під торговою маркою Šhebel. В асортименті продукції: бензини Šhebel 92, Šhebel 95, дизельне пальне Šhebel ДП та скраплений газ Šhebel Euro LPG. Пальне Šhebel можна придбати у Київській, Житомирській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Сумській областях і на підконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської областей. Якість пального Šhebel контролюють 5 акредитованих стаціонарних лабораторій та одна мобільна (пересувна) лабораторія контролю якості нафтопродуктів.