uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Šhebel: результати роботи у 2020 році
    26 Січня 2021

    Šhebel: результати роботи у 2020 році

    Переробка:

    • 446 тис. т сировини було перероблено у 2020 році на Шебелинському НПЗ (Šhebel).
    • Понад 90% сировини, що надходила в переробку – власного видобутку.

    Виробництво:

    Обсяг випуску готової продукції (моторних палив) для споживачів у 2020 році склав:

    • 140 тис. т бензинів Šhebel 92 та Šhebel 95;
    • 75 тис. т дизпалива Šhebel (у т. ч. 15,6 тис. т – Šhebel ДП Арктика);
    • 144 тис. т. Šhebel LPG.

    Продажі:

    • + $ 3, 5 млн — додатковий економічний ефект від реалізації нафтопродуктів за довгостроковими річними контрактами на період вересень 2020-серпень 2021 (за результатами електронних біржових торгів, липень 2020 р.).
    • + 25% – ріст обсягів реалізації нафтопродуктів та скрапленого газу через власну мережу АЗС U.GO (у т.ч. Šhebel 92 +55%, Šhebel 95 +93%, Šhebel ДП +25%, Šhebel LPG + 12%, супутні товари + 45%).

    Якість:

    • Ще 4 стаціонарні лабораторії з контролю за якістю газу та нафтопродуктів акредитовано у Національному агентстві з акредитації України (НААУ) на відповідність вимогам ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 у сфері випробувань нафтопродуктів, газу нафтового скрапленого, газу горючого природного. Це означає, що відтепер усі виробничі підрозділи Shebel мають власні акредитовані лабораторії, що дозволяє здійснювати повний спектр випробувань нафтогазової сировини та продуктів нафтопереробки як для власних потреб, так і для замовників.
    • + 1 мобільна (пересувна) лабораторія з контролю якості нафтопродуктів розпочала роботу у 2020 році. Мобільна лабораторія укомплектована необхідним обладнанням для визначення якості нафтопродуктів експрес-методами, які дають змогу оперативно визначати основні показники якості нафтопродуктів безпосередньо у точці відбору проб.
    • Незмінне з 2017 року правило – відповідність готової продукції європейським стандартам якості: бензини Šhebel 92, Šhebel 95, дизельне пальне Šhebel ДП (літнє та зимове),  Šhebel ДП Арктика відповідають вимогам екологічного стандарту Євро 5 та вимогам Технічного регламенту, розроблено з урахуванням директив Європейського Парламенту та Ради. Скраплений газ Šhebel LPG виготовляється згідно з ДСТУ EN 589:2017, гармонізованим з європейськими нормами.

    Маркетинг:

    • До 10 областей розширили географію роздрібних продажів під брендом Šhebel через мережу партнерських АЗС – пальне Šhebel уже можна придбати у Київській, Житомирській, Чернігівській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській областях і на підконтрольних Україні територіях Донецької і Луганської областей.
    • + 5% – наростили знання про пальне Šhebel, + 20% – рівень користування, +30% – готовність спробувати пальне під брендом Šhebel (за даними маркетингового дослідження, проведеного у листопаді-грудні 2020 року ТОВ «Центр стратегічного розвитку територій»).

    Благодійність:

    • 10 тисяч літрів дизельного пального виділив бренд Šhebel для потреб Харківського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в умовах поширення коронавірусу COVID-19, завдяки чому безкоштовно змогли заправитися 150 автомобілів швидкої медичної допомоги.