uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Šhebel розширює географію АЗС!
    29 Грудня 2020

    На цьому тижні у місті Глухів, що на Сумщині, після ребрендингу розпочала роботу АЗС Eurogreengas. В асортименті пального оновленої АЗС – бензини Šhebel 92 та Šhebel 95. Це перша АЗС у Сумській області, яка реалізує пальне під брендом Šhebel на постійній основі.
    Таким чином, станом на кінець 2020 року географія присутності пального Šhebel включає вже 10 областей: Київська, Чернігівська, Житомирська, Полтавська, Дніпропетровська, Харківська, Запорізька, Донецька, Луганська і Сумська.
    У планах на 2021 рік – подальше розширення мережі партнерських АЗС, реалізація спільних маркетингових активностей, забезпечення контролю якості безпосередньо у місцях продаж.
    «З моменту переходу на випуск продукції, що відповідає найвищим сучасним стандартам якості, та презентації бренду Šhebel наше гасло лишається незмінним: працюємо над тим, щоб кожен український водій мав можливість заправляти якісне вітчизняне пальне! – коментує Сергій Федоренко, директор з комерційних питань АТ «Укргазвидобування». – Початок реалізації пального Šhebel на Сумщині – гарний подарунок «під ялиночку» і для клієнтів нової АЗС, і для нашої компанії, і для мене особисто, бо Сумщина – моя мала батьківщина».

    Для довідки:
    Мережа Eurogreengas нараховує 3 АЗС у Сумській області: у Сумах, Конотопі і Глухові.
    Тільки оновлена АЗС у Глухові – мультипаливна. Окрім бензинів під брендом Šhebel, тут реалізується скраплений газ Šhebel та ДП виробництва Мозирського НПЗ.