uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Shebel з 10 по 25 жовтня зупиниться на плановий ремонт
    08 Жовтня 2021

    З 10 по 25 жовтня 2021 року Шебелинський нафтопереробний завод (Shebel) проведе планово-попереджувальний ремонт, в ході якого, окрім звичайних профілактичних робіт з ремонту та обслуговування обладнання, передбачено оновлення каталізатора реактора гідроочистки.

    Це дозволить зберегти високу якість виробництва пального, підвищити ефективність використання каталізатора, збільшивши його пробіг до 5-7 років, та зберегти потужність блоку гідроочистки.

    «Виробничі підприємства Shebel продовжують активно готуватися до зимового періоду роботи. Уже завершили планово-попереджувальні ремонти Солохівського відділення з переробки газу та технологічного цеху стабілізації конденсату «Базилівщина». Виконаний комплекс робіт дозволить підвищити якість технологічних процесів, оптимізувати витрати за рахунок використання енергоефективних технологій, а також наростити продуктивність роботи», — зазначив директор з комерційних питань АТ «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

    Також у жовтні заплановано планово-попереджувальний ремонт на Хрестищенському (11-15 жовтня) та Тимофіївському (18-20 жовтня) відділеннях з переробки газу.