uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Шебелинський НПЗ після планового ремонту перейшов на виробництво дизелю з покращеними низькотемпературними властивостями
    28 Жовтня 2021

    Шебелинський нафтопереробний завод (Shebel) завершив планово-попереджувальний ремонт (ППР) та повернувся до звичного режиму роботи.

    Під час ремонтних робіт було здійснено поточне технічне обслуговування, ревізію та ремонт обладнання, очищення від відкладень тощо. В рамках ППР на Шебелинському НПЗ оновили каталізатор реактора гідроочистки та налагодили перехід на виробництво дизпалива з покращеними низькотемпературними властивостями.

    Виконаний комплекс робіт дозволить підвищити якість технологічних процесів, оптимізувати витрати за рахунок використання енергоефективних технологій, а також наростити продуктивність роботи підприємств.

    «Планово-попереджувальні ремонти – обов’язкова умова надійної безперебійної роботи обладнання, а ще – запорука безпечних умов праці для співробітників і мінімізація ризику виникнення аварійних зупинок. Наразі всі роботи завершені, підприємство працює у звичному режимі та виробляє заплановані обсяги продукції», – зазначив директор з комерційних питань Укргазвидобування (Дивізіон Нафта, Shebel) Сергій Федоренко.

    У вересні-жовтні також завершили цикл планово-попереджувальних ремонтів і інші виробничі підприємства, що здійснюють підготовку сировини та випуск продукції під брендом Shebel, – Солохівське, Хрестищенське, Тимофіївське відділення з переробки газу та ТЦСК «Базилівщина».