uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    ТОП-3 українських комедій, які вийшли після 2014 року
    01 Квітня 2022

    36 день війни. Ми тримаємо оборону, піклуємось про близьких і навіть у такий непростий час знаходимо приводи підняти собі настрій.

    Сьогодні, в Міжнародний день сміху, хочемо поділитися з вами своїм ТОП-3 українських комедій, які вийшли після 2014 року:

    Мої думки тихі
    У центрі сюжету – проблема батьків та дітей. Звукорежисеру Вадиму випадає можливість переїхати по роботі до Канади, але спершу він має зібрати для замовника звуки української фауни. Під час експедиції Вадим вирушає до міста, де живе його мама. Вони продовжують подорож разом і стикаються з безліччю проблем, які доведеться вирішувати тут і зараз.

    Вулкан
    Перекладач ОБСЄ Лукас має доїхати зі своєю командою до кордону з Кримом. Машина ламається, і тому групі доводиться шукати притулку у мешканців Херсонщини. Лукас знайомиться з місцевими Вовою та його донькою Марушкою, намагаючись зрозуміти чудернацький характер сходу України. А разом з цим він повертається до пошуків свого власного щастя.

    Наші котики
    2014 рік, початок війни росії проти України. Пам’ятаєте, якою тоді була наша армія? От і в цьому фільмі на фронт ідуть ті, хто зброї навіть зблизька не бачив. Актор, продавець квітів, футбольний тренер, інженер. Окупант виявився значно більш підготовленим до бою, але не врахував силу українського духу. Ця комедія про кожного з нас.

    Дивіться на Youtube і Takflix 🇺🇦

    Все буде Україна!