uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Як доглядати за автомобілем влітку?
    17 Червня 2022

    З початком спекотного сезону нагадуємо кілька правил, як доглядати за своєю автівкою, щоб вона служила довше та тішила безперебійною роботою:
    ▪  Намагайтеся не залишати авто на сонці, аби уникнути перегріву двигуна та основних систем салону. Якщо ж тіні на автостоянці немає – використовуйте спеціальні захисні екрани від сонця, які закривають скло автомобіля.

    ▪  Підтримуйте чистоту як зовні, так і всередині авто. При наявності забруднень на поверхні машини, під дією прямого сонця, колір може трохи вигоріти, тим самим залишити плями.

    ▪  Після миття машини витирайте поверхнюнасухо – навіть дрібні дрібні краплі води під яскравим сонцем перетворюються в лінзи.

    ▪  В салоні проводьте ревізію на наявність залишків їжі, щоб не отримати неприємний запах, який буде важко усунути.

    ▪  Оберіть оливу з більшою в’язкістю: при високих температурах вона не буде меншерозширятися, ніж звичайна.

    ▪  Моніторте тиск у шинах, адже при спеці повітря розширюється, і надмірний тиск у шинах може призвести до аварійних ситуаційна дорозі.

    ▪  Стежте за кількістю рідини в акумуляторі – влітку вона випаровується значно швидше.

    ▪  Приділіть увагу гумовим елементам, наприклад, ущільнювачам дверей та вікон: вони можуть пересихати від ультрафіолету. Щоб вони залишалися більш еластичними – обробляйте їх спеціальними засобами для догляду за гумою.

    Бажаємо, щоб за будь-якої погоди ваш автомобіль був у відмінній формі!