uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Як здолати «водійський блок»?
    11 Листопада 2021

    Водіння авто – це процес, який обожнюють мільйони людей у всьому світі. Але дехто, навіть склавши іспити та отримавши «корочку», не може сісти за кермо самостійно. Що треба зробити, щоб подолати «водійський блок»?

    – Візьміть кілька додаткових занять з інструктором. Іноді навіть краще одразу записатися до школи екстремального водіння — витратите свій адреналін з подвійною користю.

    – Метод маленького кроку зараз. Почніть з того, щоб посидіти за кермом не вмикаючи двигун. Дуже швидко ви перейдете до самостійних подорожей кварталом, а незабаром і до повноцінних виїздів.

    – Метод брутальної правди може допомогти. Надиктуйте собі або другу голосове повідомлення, у якому перелічіть усі страхи, зізнайтеся в них, трохи покепкуйте з себе. Відповіді допоможуть визначити найбільші фобії – зможете далі попрацювати з ними більш фахово.

    – Медитація, яка долає панічний стан. Їх безліч в онлайні. Це й ефективно, і приємно. І виконувати можна на водійському кріслі.

    – Додатково до медитацій заряджають і позитивні афірмації. Краще записати їх собі заздалегідь і вголос промовити перед запуском двигуна.

    – Долайте страхи, поки все не налагодиться. Пам’ятайте, що своє авто  —   це задоволення, комфорт, безпека та можливість вирушити куди й коли забажаєш. Мільйони людей це роблять, і у вас теж вийде. Гарної дороги!