uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Завершили планово-попереджувальний ремонт на Солохівському відділенні з переробки газу!
    29 Вересня 2020

    Завершили планово-попереджувальний ремонт на Солохівському відділенні з переробки газу!

    У ремонтний період було проведено комплекс робіт з поточного технічного обслуговування, ревізії та ремонту обладнання, зокрема очищення від відкладень, ревізія колонного, теплообмінного та сепараційного обладнання, чистка, ревізія та ремонт трубних підігрівачів, заміна запірної арматури. Також було здійснено ремонт турбодетандера.

    Виконаний комплекс робіт дозволить підвищити якість підготовки газу перед подачею в магістральний газопровід, оптимізувати витрати електроенергії за рахунок використання енергоефективних технологій, а також наростити продуктивність роботи відділення, зокрема збільшити обсяги вилучення суміші легких вуглеводнів – до 3 т/добу, газового конденсату – до 5 т/добу додатково до наявних обсягів.

    Наразі планово-попереджувальні ремонти ще тривають на ТЦСК «Базилівщина» (початок ППР – 18 вересня; запланована дата завершення – 1 жовтня) та на Шебелинському НПЗ, Šhebel (початок ППР – 27 вересня; запланована дата завершення – 10 жовтня) .

    Планові ремонти не впливають на відвантаження вже законтрактованої продукції, а також на обсяги продукції, які реалізуються на електронних біржових торгах.