uk
    Де заправитись
    Електронна черга
    Зимове ДП Shebel – для низьких температур
    12 Січня 2022

    Для легкого запуску дизельного двигуна у люті морози обирайте для заправки надійне зимове дизельне пальне – таке як Shebel.

    Зимове ДП Šhebel відповідає вимогам ДСТУ 7688:2015 «Паливо дизельне ЄВРО», Технічному регламенту та екологічному стандарту Євро-5.

    Гранична температура фільтрованості зимового ДП Shebel становить мінус 25 С (при нормі не вище мінус 20 С), вміст сірки  – до 6,5 мг/кг (при нормі до 10 мг/кг), цетанове число – 50 (при нормі не менше 49).

    При виготовленні зимового ДП Shebel використовуються присадки німецького хімічного концерну BASF, технологічні розробки якого компанія використовує і при виготовленні інших видів моторних палив (бензини Shebel 95, Shebel 92).

    З паспортом якості на зимове дизельне пальне Shebel можна ознайомитися за посиланням.

    Нагадаємо, що у жовтні 2017 року Shebel запустив новий реактор гідроочищення дизельного пального з каталізаторною системою від провідної міжнародної компанії UOP, який збільшив потужність блоку гідроочищення на Шебелинському ГПЗ до 200 тис.тонн на рік, а у грудні 2019 року був введений в експлуатацію новий реактор депарафінізації з каталізаторною системою данської компанії Haldor Topsoe A/S, який дозволив випуск арктичного дизельного пального з граничною температурою фільтрованості -32 С.